ZAVIRITE U UNUTRAŠNJOST LUKSUZNOG HOTELA KOJI JE UGOSTIO TRUMPA I KIM JUNG-UNA

Hotel St.Regis u Singaporeu, dio međunarodnog lanca luxuznih hotela, ugostio je američkog predsjednika Trumpa i sjevernokorejskog vođu Kim Jung-una prilikom njihovog susreta.

Hotel je to sa pet zvijezdica, mogućnošću iznajmljivanja luksuznih Bentley limuzima sa vozačem i batlerom koji je na raspolaganju 24h. Hotel također posjeduje i vlastitu galeriju umjetnina, sa djelima nekih od najcijenjenih azijskih umjetnika.
Smješten je na 15 minuta od otoka Sentosa i 10 minuta od Nacionalnog muzeja i Botaničkog vrta kojima su prošetala i dvojica državnika. Sobe su uređene u europskom stilu, a poslužuje se azijska i francuska kuhinja.

Ako poželite odsjesti u ovom atraktivnom hotelu cijene se kreću od 2200kn po noći za klasične sobe do 4500 kn za luksuznije. Ako poželite iznajmiti jedan od luksuznih apartmana za to ćete morati izdvojiti od 9 000kn do 12 000kn po noći.

U našoj galeriji donosimo vam uvid u unutrašnjost hotela.

Ines Karabatić naša je novinarka i kolumnistica koja pokriva vanjsku politiku i ostale vijesti iz svijeta, a rado prati i teme iz kulture, znanosti i života.
Podijeli objavu