ZAGREBAČKA FILHARMONIJA OFF CIKLUS FADO: KATIA GUERREIRO

“Fantastični fado” (Le Monde), “Ambasadorica fada” (France 24) i “Jedan od najljepših glasova svijeta” (Vibrations) samo su neki od superlativa koji prate KATIU GUERREIRO.

Ne propustite jedan od najljepših i najboljih glasova suvremenog fada!
U Zagreb stiže jedna od vodećih fadistica novoga tisućljeća.

Nastupala je na najvećim pozornicama svijeta – u slavnoj Olympiji u Parizu, u dvorani Berlinske filharmonije i Palači lijepih umjetnosti u Bruxellesu, Katedrali u Luxembourgu i Operi u Lyonu, a i nakon gotovo dva desetljeća međunarodne karijere njezin fado nije izgubio ništa od snage i uvjerljivosti.
NAJBOLJI GLAS SUVREMENOG FADA KATIA GUERREIRO U OFF CIKLUSU – BUDITE OFF, FADO JE IN!
Osvajala je vrhove top ljestvica u rodnom Portugalu, ali i u Francuskoj, Južnoj Koreji i Japanu, a za svoju umjetnost primila je i najviše nagrade i priznanja. Samo mjesec dana nakon Zagreba nastupa na prestižnoj pozornici pariškoga Trianona, a u Off ciklus stiže praćena
svojim bandom, ali i velikim orkestrom Zagrebačke filharmonije, zbog čega će koncert biti sasvim poseban doživljaj fada koji još niste doživjeli!
Orkestrom Zagrebačke filharmonije ravnat će uspješni anglo-talijanski maestro Dario Salvi, a program donosi pravi vatromet vrhunskih skladbi, od oca portugalske glazbe Joséa Viane da Mote i njegove Simfonije domovini, preko poznate teme Sobre las Olas meksičkoga “kralja valcera” Juventina Rosasa i vatrene simfonijske uspješnice Conga del Fuego Artura Márqueza – sve do zvijezde večeri, sjajne fadistice Katie Guerreiro u neponovljivom spoju sa Zagrebačkom filharmonijom.
Ulaznice možete kupiti Ovdje.

Mišljenja iznesena u objavljenim člancima i kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva portala Cro Tribune
Podijeli objavu