HIT PREDSTAVA: “Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto”

knap.hr
Neodoljiva vikend zabava u petak 13. i subotu 21. travnja. Kazalište KNAP predstavlja vam 10 najopasnijih i najraširenijih tipova  supruga koji na nas vrebaju na današnjem tržištu kao i gorka iskustva koja svaka normalna osoba prolazi s njima.

Bračne razmirice nisu nam nepoznanica, a postoji i nekoliko stereotipnih supružnika i situacija u kojima će se pronaći svatko tko već plovi bračnim vodama. U paru ili sami, svakako posjetite predstavu koja će vas, garantiramo, nasmijati do suza.

Ne samo humoristična, već i praktična: oboružana opasnim savjetima za eliminiranje nesnošljivih partnera, ova komedija mora se naći na listi svakog kulturoljupca. Nemojte se začuditi ako se zateknete da upirete prstom u svog partnera, a još manje ako vam on uzvraća. Utemeljena na bračnim klišejima i namijenjena širokoj populaciji, moramo priznati, svih nas, ovo je prava duhovita kazališna poslastica.

www.knap.hr

Predstava koja se na daskama Kazališta Knap izvodi tek od rujna postala je hit za koji se uvijek traži karta više. Nastala prema djelu talijanskog književnika Antonia Amurria, u režiji Borisa Kovačevića i s dvoje fantastičnih glumaca Iskrom Jirsak i Petrom Atanasoskim koji utjelovljuju deset osobnosti tj supružnika koje, ukoliko želite sretan brak treba izbjegavati. Ova urnebesna predstava recept je za savršenu večer ispunjenu smijehom i zabavom.

Zabilježite si ove termine, a ako je potrebno, namjestite alarm:

13.4. (petak) u 20h
21.4. ( subota) u 20h

Kazalište Knap