BUSINESS SPEED DATING: U Kongresnom centru Forum održat će se poslovno umrežavanje poduzetnika

U Kongresnom centru Forum Zagreb, u utorak 17.04.2017. u 18:00 sati, održat će se veliki poslovni randevu za kreiranje novih poslovnih prilika. „Business Speed Dating“ nova je vrsta poslovnog sastanka, s ciljem povezivanja domaćih poduzetnika i obrtnika i unaprjeđenja poslovanja.

Čuli smo za ‘match-making’ i ‘speed dating’, no Life by Z&Z ogranizira druženje i formiranje nove vrste odnosa – ovog puta, poslovnih. Svi zainteresirani poduzetnici i obrtnici koji žele uspostaviti nova poznanstva, proširiti krug poslovnih suradnika i u ugodnom okruženju razmijeniti kontakte s potencijalnim klijentima, imat će priliku predstaviti svoj brand, viziju i misiju na „Business Speed Datingu“.

U Kongresnom centru Forum Zagreb, u utorak 17.04.2017. u 18:00 sati, održat će se veliki poslovni randevu za promicanje poslovnih prilika. Ako ste poduzetni, ambiciozni i želite osnažiti svoj brand, ovo je idealna prilika da se predstavite kolegama iz istog poslovnog segmenta. Kako organizatori najavljuju, fokusiranje na jasan cilj i realizacija traženog je u rukama svakog posjetitelja. Poslovno druženje i networking nastavit će se u neformalnom tonu uz piće i koji zalogaj gastro delicija te obveznu razmjenu poslovnih i prijateljskih savjeta. Ne zaboravite ponijeti vizitke kojima ćete se predstaviti novim suradnicima.

Cilj događanja je kreiranje široke poslovne poslovne mreže i razmjena kontakata, u svrhu uspostavljanja kontinuirane suradnje između hrvatskih poslovnih subjekata, što bi u konačnici trebalo doprinijeti rastu državnog gospodarstva.

Okupljeni će sudionici biti podijeljeni u grupe od 6 do 8 članova, a svaki od posjetitelja imat će priliku ukratko predstaviti svoj brand i misiju zainteresiranima. Metodom rotacije Business Speed Dating osigurat će potpuno umrežavanje i građenje poznanstava.

Svi poduzetnici, obrtnici i vlasnici OPG-ova koji žele unaprijediti efikasnost poslovanja na konkurentnom tržištu imat će priliku podijeliti svoja iskustva i ideje kako bi konstruktivno pronašli zajednička rješenja i potaknuli razvoj lokalnog poduzetništva, a sa ‘eventa’ će otići bogatiji novim znanjem i poslovnim kontaktima. Prijaviti se možete na e-mail adresu lovelifebyzz@gmail.com najkasnije do ponedjeljka 16.4.2018. do 16h budući da su mjesta ograničena.